Annuleren

Als je je bestelling wilt annuleren voordat deze is verzonden dan kan dit door gebruik te maken van het formulier voor herroeping op deze pagine of ons een e-mail te sturen naar info@themanfactory.be. Is de bestelling al naar je onderweg of wordt deze gereed gemaakt voor verzending, dan is annuleren niet meer mogelijk en zul je de bestelling moeten retourneren.
 

Retourneren/Afkoelperiode

Wil je na het bestellen van het product deze toch niet of het bevalt niet, dan mag je altijd ruilen of je betaalde geld terugvragen. Dit kan eenvoudig door het pakket terug te sturen naar ons retouradres. Er gelden wel een paar voorwaarden:
  1. De verzendkosten om de bestelling retour te sturen zijn voor rekening van de klant.
  2. Ruilen of je geld terugvragen moet binnen 30 dagen na aankoop. Retourzendingen of ruilingen die je later dan 30 dagen na aankoop retour stuurt worden niet in behandeling genomen.
  3. Het originele label en sluitingszegel dient nog aan het artikel gehecht te zijn.
  4. Wil je van een artikel een andere maat ontvangen dan dien je een nieuwe bestelling te plaatsen via onze webshop.
  5. Kleding kan alleen ongedragen geruild worden. Als wij constateren dat de kleding wel is gedragen dan wordt je retourzending niet in behandeling genomen. 
  6. Indien je hebt gekozen voor achteraf te betalen (AfterPay) dan komen de extra kosten voor deze betaalmethode niet te vervallen.
  7. Bewaar het verzendbewijs van het postkantoor goed.
Wij vergoeden alle betalingen van de consument, Exclusief de eventuele leveringskosten door ons in rekening gebracht, en exclusief de retourkosten van het product, onverwijld doch binnen 30 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt (moment van ontbinding). OPGELET: Stuurt u slechts een deel terug van uw bestelling en heeft u genoten van gratis verzending en valt uw bestelling na het retourneren van uw product onder de voorwaarden van betalende verzending, zullen de eventuele verzendingskosten die van toepassing zouden zijn op uw eindelijke bestelling in mindering gebracht worden op de terugbetaling van uw retour. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.


Ons retouradres:

The Man Factory
Jan Baptist Corremansstraat 157
2850 Boom
België

 

 
 


| Meer