Levertijd

De meeste producten heb je de volgende dag al in huis. Bij The Man Factory versturen we jouw bestelling op werkdagen binnen 24 uur zodat je de dag erna al kunt genieten van je aankoop. Je ontvangt van ons een verzendbevestigig per e-mail zodra je bestelling is verzonden.

 

Bezorgadres

Het adres dat bekend is bij jouw gegevens is het factuuradres. Dit adres is ook het bezorgadres. Wil je je bestelling liever op een ander adres laten bezorgen (bijvoorbeeld op je werk of wil je iemand een cadeau sturen), dan kun je dit aangeven als je je bestelling plaats.

 

Hoe en Hoelang?

Levering is mogelijk wereldwijd. 

The Man Factory verbindt er zich toe de op de site geplaatste bestellingen te verwerken zolang de voorraad strekt en binnen de in deze voorwaarden geformuleerde beperkingen. De levering van het bestelde artikel gebeurt in België op het door de klant opgegeven adres, ofwel door afhaling. Levering in andere landen gebeurt op het door de klant opgegeven adres. De gekozen leveringsmogelijkheid / gekozen land beïnvloedt de leveringstermijn.
Wanneer de klant kiest voor verzending naar een adres wordt een e-mail verstuurd op het moment dat de levering wordt meegegeven met de vervoerder. Via het daarin vermelde trackingnummer kan de klant de verzending opvolgen via de e-tracker van de vervoerder.

De leveringstermijn gaat pas in na ontvangst van de betaling. Er wordt gestreefd naar een zo kort mogelijke leveringstermijn. De leveringstermijn bedraagt minimaal 1 dag en maximaal 30 dagen na ontvangst van de betaling voor levering in België, en minimaal 2 en maximaal 30 dagen in andere landen.
Elke levering wordt aangekondigd via email. De levering is vergezeld van een leveringsbon of factuur, waarop ook de details van de geleverde goederen zijn weergegeven.

De levering wordt aangeboden aan de klant of aan elke andere persoon die aanwezig is op het leveringsadres. Deze persoon zal gevraagd worden een leveringsbon te ondertekenen. Als niemand het pakket in ontvangst kan nemen op het moment dat het aangeboden wordt, zal door de transporteur een bericht nagelaten worden in de brievenbus. Vanaf de volgende dag kan het pakket afgehaald worden op het postkantoor, tot 14 dagen na de eerste levering.

Alhoewel The Man Factory erover waakt dat de bestelling in de kortst mogelijke tijd verwerkt wordt, is de leveringstermijn 30 dagen na betaling, een streeftermijn en puur indicatief. The Man Factory kan in geen geval verantwoordelijk gesteld worden voor eventuele vertraging in de levering van de producten of diensten, noch voor de schade die daaruit zou kunnen voortvloeien. The Man Factory engageert zich echter dat de levering geleverd wordt ten laatste 30 dagen na de besteldatum.

In tegenstelling tot sommige andere sites zijn de verzendkosten niet gratis. Wij willen vermijden als site dat iedereen naar believen van alles bestelt en dan tot 30 dagen de tijd heeft om het terug te sturen, waarna wij het dan zouden moeten verder verkopen aan u? Wist u dat tot de helft van de artikels zo van klant tot klant kunnen gaan? Zou u het leuk vinden een kledingstuk te ontvangen dat al de halve wereld rond gereisd heeft en bij andere thuis gelegen heeft zonder dat u weet hoe ze er mee zijn omgegaan? Wij niet in ieder geval!! Net om te vermijden dat iedereen zomaar van alles bestelt om toch maar eens te passen en het dan toch door een ander laat kopen, vragen wij een kleine verzendkost.

BELGÏE : 4,95 € (GRATIS bij bestellingen hoger dan 35.00 €)

NEDERLAND, LUXEMBURG : 6,95€ (GRATIS bij bestellingen hoger dan 35.00 €)

FRANKRIJK, DUITSLAND : 8.95 € (GRATIS bij bestellingen hoger dan 75.00 €)

REST EUROPA : 24,95 € (GRATIS bij bestellingen hoger dan 125.00 €)

REST WERELD : 29,95 € (GRATIS bij bestellingen hoger dan 125.00 €)


Online tracking

Dankzij ons online traceersysteem e-Tracker en de barcode van uw pakket weet u op elk moment waar uw pakket zich bevindt en kunt u de bestemmeling snel op de hoogte brengen van de status van uw zending.

In het kader van promoties kan het zijn dat deze prijzen zakken of totaal gratis zijn.

Verzendkosten zijn een extra kost bovenop op uw bestelling maar tegelijkertijd besparen ze uw geld en tijd ! Denk maar eens aan dure parkeertickets, uw verbruik van dure brandstof, uw verspilde tijd in stadsfiles, het eindeloos rond rijden om een parkeerplaats te zoeken en het trotseren van de zaterdagdrukte. De kosten die u maakt om naar de stad te rijden zijn al snel hoger dan uw verzendkosten. 

 

BESCHADIGDE OF VERLOREN GOEDEREN

Conform de wet op de handelspraktijken valt verlies en/of beschadiging van een besteld product ten laste van The Man Factory. U krijgt 48u de tijd om ons te verwittigen dat uw bestelling beschadigd is. U verwittigt ons per e-mail. 
In geval van verlies laat u ons weten dat u uw pakket nog niet ontvangen heeft. Alle misbruik hieromtrent wordt strafrechtelijk vervolgd.

 


| Meer