The Man Factory

OPGELET: DOOR CORONA MAATREGELEN, ENKEL WEBSHOP GEOPEND! 

Wij zijn Joey en Steven en we zijn de trotse eigenaars van The Man Factory. The Man Factory gelegen te Kuringersteenweg 169, 3500 Hasselt is de concept store voor mannen. Wij richten ons op de modebewuste man die zich wil onderscheiden van de massa. Welkom in ons kleine universum! 

Wij zijn gespecialiseerd in herenondergoed en zwemkleding, maar we hebben ook een hele selectie van mode, sportkleding en loungewear. We willen elke man iets kunnen bieden, daarom hebben we besloten om onze collecties te diversifiëren. Of u nu van een slip, zwembroek, boxershort, jock of string houdt, wij hebben iets voor u. Verder hebben we een selectie van verzorgingsproducten speciaal voor mannen. En dit alles van topkwaliteit!

We werken met een breed scala aan merken, waaronder 2Eros, Supawear, Addicted, ES Collection, Andrew Christian, MIG,.... en nog veel meer! Dus of je nu op zoek bent naar die klassieke witte slip of de kleurrijke boxershorts, de perfect passende speedo of de coolste boardshorts, een ademende tanktop of een leuk T-shirt.... we hebben het allemaal!

Bestel gemakkelijk en betaal veilig online in onze webshop , betaal achteraf met AfterPay, kom langs in onze winkel te Kuringersteenweg 169, 3500 te Hasselt of bestel online en kies voor afhaling in onze shop en betaal bij afhaling. The Man Factory, Building Better Men.


| Meer